طناب نجات [قیمت,خرید لایف لاین+طراحی و اجرای لایف لاین] حس هفتم

لایف لاین چیست ؟ لایف لاین یا همان طناب ایمنی، طنابی است از نوع تکیه گاهی که در طول مسیرهای تردد در ارتفاعات بالا کشیده می شود و در هنگام سقوط افراد عمل می کند تا فرد را حین سقوط در محل خود حفظ نماید. سیستم لایف لاین یا طناب نجات شامل اجزای تشکیل دهنده طناب مخصوص(معمولا سیم بکسل)، پایه های نگهدارنده طناب، سیستم شوک گیر، شاتل، کمربند ایمنی می باشد.

آیین نامه لایف لاین

قوانین و آیین نامه لایف لاین یا همان سامانه های متوقف کننده سقوط در ایران ذیل آیین نامه ایمنی کاردرارتفاع دیده شده است که در کتاب “مجموعه آیین نامه های حفاظت و بهداشت کار” توسط وزارت کار نشر و چاپ می گردد. فصل ششم ، از ماده ۹۹ تا ۱۱۲ در این خصوص ماده قوانینی تصویب گردیده است. جهت دانلود آیین نامه کلید کنید

استاندارد لایف لاین

سازمان ملی استاندارد ایران استاندارد شماره ۱۰۳۰۱ را در دو قسمت در خصوص سیستم استاندارد لایف لاین و در استاندارد شماره ۲۰۴۶۹ اصولی برای روش صحیح آزمون سیستم لایف لاین ارائه داده است. استاندارد لایف لاین در سطح بین المللی هم با نام های ANSI ASSE Z35918 و EN795 و OSHA 1926 وجود دارد که میتوانید آنها را با کلیک بر روی آنها دانلود نمایید.

طراحی سیستم لایف لاین

طراحی سیستم لایف لاین اهمیت بسیار بالایی دارد زیرا توجه به نکات ریز طراحی میتواند حتی کارایی و اثر بخشی سیستم را زیر سوال ببرد. طراحی سیستم لایف لاین با توجه به آنالیز رفتار سقوط فرد و فاصله محل تردد از سطح مبنا و نوع مشاغل در مخاطره و اطلاعات موجود در مدیریت ریسک و با توجه به محدودیت های کارگاهی و مدیریتی باید به گونه ای طراحی شود که تداخل در کارهای دیگر ایجاد نکرده و از سرعت کار کم نکند و واحد بهره بردار امکان استفاده از آن سیستم را بدون مشکل و محدودیت دارا باشد.

اجرای لایف لاین LifeLine

اجرای لایف لاین به معنی تولید و نصب سیستم می باشد که باید با توجه به طراحی سیستم لایف لاین انجام شده تولید و نصب گردد. درواقع الزامات تولید و اجرای لایف لاین بر طبق آیین نامه ایمنی کاردرارتفاع و ANSI ASSE Z359.18 و EN795 و OSHA 1926 و استاندارد شماره ۱۰۳۰۱ باید انجام پذیرد. برای دانلود قوانین و استاندارد ها بر روی آنها کلیک نمایید

طریقه بستن لایف لاین

طریقه بستن لایف لاین در ابتدا با یک عدد آچار و دریل و پرچ کوب آغاز می گردد و نیازی به هیچ گونه جوشکاری و برشکاری نمی باشد. لذا با رعایت فاصله هر پایه ده متر و نحوه صحیح بستن کرپی به سیم بکسل به پایان می رسد. بدیهیست محکم بودن سیم بکسل و شکم نداشتن آن الزامیست.

طول لایف لاین

طول لایف لاین با توجه به نسل جدید پایه های تولیدی مجموعه حس هفتم میتواند تا چند صد متر بصورت یکپارچه افزایش پیدا کند. وجود شوکگیر در مسیر محدودیت در طول لایف لاین یکپارچه ایجاد میکند که این موضوع هم در محصولات جدید مجموعه حس هفتم مرتفع گردیده است. در نتیجه میتوان طول لایف لاین را بصورت یکپارچه در سرتاسر محیط ادامه داد

لایف لاین افقی

لایف لاین افقی طناب نجاتی است که زیر سقف یا بر روی دیوار یا بر روی سقف یا بر روی جرثقیل و یا در هر مکان در راستای افق که محل تردد و یا استقرار افراد در ازتفاعی بالای سطح زمین می باشد طراحی و نصب می گردد . بدیهیست این نوع از سیستم ها می توانند ممانعت یا محدود کننده سقوط باشد و مقاومت کششی طناب باعث توقف فرد در سقوط می باشد که با توجه به توان طناب و پایه ها و تعداد نفرات و فاصله سقوط از سطح مبنا یا موانع موجود اجرا گردیده است.

طناب لایف لاین عمودی

لایف لاین عمودی طناب نجاتی است که در راستای عمود بر سطح زمین برای تردد و یا استقرارهای عمودی در مکان هایی مانند دکل ها ، محل های دسترسی و پله های عمودی و …. بکار گرفته می شود. لایف لاین عمودی علاوه بر مقاوت کششی طناب بر روی استحکاک طناب و قلاب کمربند نیز تکیه دارد. پس بدیهیست که نوع تجهیزات در نوع عمودی و افقی با یکدیگر متفاوت است

قیمت لایف لاین

قیمت های طراحی و مشاوره، تولید و فروش قطعات و نصب و راه اندازی سیستم لایف لاین با توجه به شرایط پروژه و نوع محصولات بکار رفته و شرایط نصب سیستم متغیر و متفاوت است و از طرفی نوسانات ارزی بر روی قیمت محصول تاثیرگزار است. اما مهمترین عوامل موثر بر قیمت لایف لاین جنس محصولات می باشد که از آهن باشد یا فولاد ضدزنگ – محل نصب و مخاطرات نصب چه میزان باشد – و نوع طراحی براساس میزان پذیرش ریسک کارفرما.

خرید لایف لاین

برای خرید لایف لاین ابتدا باید خطرات سقوط را شناسایی ، ارزیابی و ارزشیابی و تحلیل نموده و بر اساس مشاغل و افراد تحت خطر و شرایط محیطی و محدودیت های درون سازمانی و بیرون سازمانی، سیستم را با کمک واحد بهره بردار ، واحد ایمنی و بهداشت ، مدیریت و یا نماینده قانونی وی ، نماینده کارگران و یا سرپرست کارگران و تمامی نفرات دخیل در پروژه طراحی نمود تا میزان متریال کار و زمان لازم برای انجام کار مشخص گردد. در نهایت برای مشاوره رایگان و خرید سیستم لایف لاین برای محل های پر خطر خود با ما در تماس باشید.

متاسفانه تا به امروز ما در آیین نامه ها و قوانین کشوری الزام نصب سیستم طناب نجات (لایف لاین) استاندارد را توسط شخص ذیصلاح در محل های پرخطری که امکان حذف آن خطر وجود ندارد را داشتیم اما متاسفانه به دلیل نبود امکانات داخلی و مقرون به صرفه نبودن قطعات خارجی به روش های غیر اصولی و نادرست متوسل می شدیم و سیستمی را غیر اصولی تحت نام لایف لاین (طناب نجات) بر پا میکردیم، مثلاً بر طبق استاندارد سیستم لایف لاین باید در خود مجهز به سیستم شوک گیر باشد، بر طبق استاندارد سیستم لایف لاین باید توسط پایه هایی که توان ۵۴۰۰ کیلوگرم را داشته باشند متصل گردد.

توضیحاتی درباره طناب نجات (لایف لاین) حس هفتم

حال جای خوشنودی دارد که مجموعه حس هفتم برای اولین بار در ایران با طراحی، تولید و نصب سیستم طناب نجات اصولی با پایه هایی استاندارد و مجهز به سیستم شوک گیر توانسته است این کمبود را برطرف نماید.

قابلیت اطمینان ۹/۹۹% در مدیریت کیفیت تولیدات مجموعه حس هفتم مفهومی ندارد، زمانی که جان یک انسان درمیان باشد تولیدات مجموعه ما با قابلیت ۱۰۰% به بازار عرضه خواهد شد. از این رو واحد کنترل کیفیت مجموعه حس هفتم با همکاری مرکز تحقیقاتی شریف برای اولین بار در ایران اتاق تست مخرب محصولات ممانعت از سقوط را طراحی و ساخته اند تا بتوان رفتار سیستم را در فشارها و کشش های حادثه بررسی کنیم و محصولی با قابلیت اطمینان ۱۰۰% را به شما عزیزان ارائه دهیم. (شما میتوانید فیلم های انجام تست های مخرب پایه ها را از اینجا مشاهده فرمایید)

سیستم حفاظت از سقوط افراد بهره وری مالی دارد زیرا با کمی دقت و مطالعه در حوادث رخ داده میتوان متوجه این موضوع شد که هزینه های حوادث بسیار بالاتر بوده تاجایی که برخی شرکت ها توان جبران خسارت ها را ندارند. کسی نمیداند حادثه در ثانیه اول کار رخ میدهد یا بعد از ۳۰ سال کار رخ خواهد داد… پس حرفه ای تر است که در همان ثانیه اول به هنگام شناسایی خطر آن را حذف یا کنترل کنیم.

سیستم حفاظت از سقوط افراد سیستم پشتیبانی است که میتواند برای کارگرانی که احتمال سقوط آنها با توجه به شرایط محیط کار قابل پیشبینی است کاربرد داردکه خطر سقوط را حذف یا کنترل خواهد کرد. سیستم حفاظت از سقوط افراد برای کارهایی که فرد ناچار به تردد از لبه پرتگاه یا روی تیر و ستون میباشد یا هنگام تمیز کردن شیشه ها یا تعمیر و نگهداری وسایل و تجهیزات و یا در حالت کلی هنگامی که احتمال سقوط فرد وجود داشته باشد استفاده میشود ، این سیستم به وسیله سیم بکسل افقی (طناب نجات) با پایه های متصل به کف، دیوار یا سقف و پل و ستون و با کمک وسایل حفاظت فردی شرایط ایمن را برای تردد و استقرار کارگران مهیا میکند ، هدف از اجرای سیستم فوق نجات جان یک انسان در اثر یک لغزش ساده یا عدم توجه به پرتگاه و سقوط فرد میباشد. و این میتواند هزینه های بالای حوادث را برای کارفرمایان و کارگران حذف کند.

انواع طناب نجات:

طناب نجات متصل به سقف یا دیوار

این طناب نجات به وسیله پایه های مقاوم و محکمی روی سقف، پشت بام یا دیوار نگهداشته شده است. این پایه ها به استراکچر یا نقاط قابل اطمینانی از ساختمان متصل شده اند. پایه ها توان حداقل دو برابر نیروی لازم در حین حادثه را باید داشته باشند. (۲۴۰۰ کیلوگرم)

دراین سیستم پایه ها دارای محاسبات، مقاومتها و سازوکار متفاوت میباشند.  در این سیستم نیازی به استفاده از کمربندهای دو لنیارده نیست، سیستم طراحی شده به گونه ای میباشد که نفر بدون نیاز به بازو بسته کردن قلاب بدون دخالت دست میتواند طول مسیر را طی کند. سیستم های قدیمی که با دو لنیارد کار میکند به دلیل دست و پا گیر بودن، سخت بودن کار با آنها و مهیا کردن شرایط برای خطای انسانی ( تنبلی کارگران برای باز و بسته کردن قلاب) بلا استفاده بوده و کارایی و اثر بخشی خود را از دست داده است.

طناب نجات متصل به سازه (پروژه درحال ساخت)

این نوع سیستم جدید مهندسی شده با انواع مختلفی از ویژگی های نوآورانه باعث می شود که آنها بسیار کاربر پسند باشند. این نوع طناب به وسیله پایه های مقاوم و پرتابلی که بر روی اسکلت فلزی و بتنی قابل نصب می باشد نگهداشته شده است. این نوع پایه ها در سازه های فلزی بدون نیاز به جوشکاری و برشکاری به پل ها متصل می شوند و در سازه های بتنی با چند سوراخ هر پایه متصل می گردد. در طول مسیر به دلیل نوع طراحی پایه ها نیازی به استفاده از کمربند دولنیارد وجود ندارد.

این پایه ها قابلیت خم شدن به چهار سمت را دارند تا بتوان فضای تردد و فعالیت را در محل ایجاد نمود. از بزرگترین مزیت های این پایه ها پرتابل بودن و قابلیت استفاده مجدد می باشد که از لحاظ هزینه ای بسیار مقرون به صرفه می باشد.

سیستم جاذب انرژی (Shock Absorber)

بر طبق استانداردهای روز دنیا باید سیستم طناب نجات حالت کشسانی و انعطاف پذیری داشته باشد. از طرفی برای استفاده از سیم بکسل به جای طناب مخصوص لایف لاین که این خاصیت را دارد باید بتوانیم این خاصیت را در سیستم ایجاد کنیم.

مجموعه حس هفتم با محاسبه، طراحی، آزمایش توانسته است قطعه نهایی را به مرحله تولید برساند. این قطعه بر طبق اصول و استانداردهای لازم بین المللی طراحی و تولید شده است و مزیت این محصول نسبت به محصولات مشابه خارجی که یکبار مصرف بودند قابلیت استفاده مکرر و دائمی آن میباشد.

طناب نجات خرید طناب نجات قیمت طناب نجات فروش طناب نجات

Phone icon
09123625378
تماس با ما
WhatsApp icon